Mega Fitness Delft biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Oprichter/eigenaar Michiel Wiegman, Mental coach, meervoudig Nederlands kampioen Powerliften, zwarte band/2e dan judoka, ruim 35 jaar fitnessondernemer, startte met al zijn kennis en ervaring een 'all-in concept' fitness onder de naam MEGA FITNESS DELFT.

 

Michiel Wiegman WK '86, Den Haag                Michiel met zoon Christian aan de slag                       Schilderij door Kerdy van Vuuren

Mega Fitness Delft is een club met vele mogelijkheden voor een gunstige prijs. Klik hier voor de tarieven. Mega Fitness Delft gaat terug naar de kern van het fitnessen en doet daarbij geen concessies aan de kwaliteit van de fitnessapparatuur en cardioapparaten. Groeplessen zijn inclusief! Je hoeft hier dus niet extra voor te betalen. Klantvriendelijkheid, hygiëne, begeleiding en een goede sportfaciliteit staan bij Mega Fitness Delft hoog in het vaandel. Mega Fitness Delft maakt sport en fitness voor iedereen betaalbaar en toegankelijk!

Mega Fitness Delft is goed bereikbaar, gelegen aan de Schieweg 89a, boven Drive-in Units Delft tegenover Makro Delft. Er is voldoende 'gratis' parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand waarin de club gevestigd is. Voor de fietsen is er een ruime fietsenstalling onder de hellingbaan, aan de zijde van de hoofdingang.