Sportvasten

Van Overgewicht Naar Gezond Gewicht

Sportvasten is een unieke 10-daagse trainingsmethode waarmee jouw lichaam een optimale switch maakt van suiker- naar vetverbranding. Dit zorgt niet alleen voor vetverlies maar ook voor een gezonder gewicht, een betere conditie en meer vitaliteit.

Tijdens de kuur gebruik je voedingssupplementen die voor extra resultaat, veiligheid en ondersteuning zorgen. Hierdoor krijgt het lichaam voldoende vitaminen en voedingsstoffen binnen, waardoor de switch beter en gemakkelijker wordt gemaakt.

Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de (sap)vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af.

Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Daarnaast is Sportvasten een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren, gemiddeld 14% conditie-toename bij mannen en 9% bij vrouwen.


Hoe meten wij jouw resultaten?

Megafitness Delft hanteert de Mega Fitness Body Analyse en maakt daarbij gebruik van de InBody Impedantiemeting. Middels elektroden op een 8-tal punten worden metingen verricht voor het verkrijgen van nauwkeurige meetresultaten.

   

Dankzij exclusieve en gepatenteerde technologie worden er betrouwbare en correcte resultaten weergegeven, ongeacht variabelen als geslacht, leeftijd of lichaamstype. Je krijgt een duidelijk  uitgeprint overzicht mee met grafiek van o.a. (over)gewicht, BMI, vet- en vochtverdeling, spieropbouw, ruststofwisseling, taille/heupverhouding etc.