Mars Sartoris

In mijn benadering van Personal Training train en leer ik je, ongeacht je doel, om op een veilige en adequate wijze te werken aan het optimaliseren van je beweging. Bij mij gaat de kwaliteit van de beweging vóór de kwantiteit. Of dit nu in afstand, herhaling of in gewicht is doet er niet toe. Jouw beweging moet eerst goed zijn voordat je voor meer of zwaarder gaat. Een belangrijk, maar helaas al te vaak vergeten gegeven, die de oorzaak is van veel onnodige blessures of erger.

Specialisatie:
-Biomechanische evaluatie
-Personal Nutrition
-Microscopisch bloedanalyse
-Sport-therapie (trainen met een aandoening)

Op basis van een uitgebreide intake (bewegingsanalyse en fitheidstest), eventueel in combinatie met de analyse resultaten uit het traject van de Personel Nutrition, wordt een individueel trainingsprogramma samengesteld en uiteengezet in verschillende trainingsfases. Jouw trainingsprogramma krijgt hierdoor de juiste start, progressie en uitdaging en zijn je resultaten tevens beter te monitoren.

Heb je interesse in Personal Training en/of Personal Nutrition of een van de andere programma's?
Meld je dan aan voor een kennismakingtraining of -sessie zonder verdere verplichtingen. Een mailtje o.v.v. complimentary training aan sartoris.fitness@gmail.com is voldoende.