Personal Coaching & Training


Begeleiding in de fitness staat bij Mega Fitness Delft voorop. Op basis van de ambities kan worden bepaald hoe de begeleiding moet worden ingevuld.

Een goede en vooral professionele begeleiding is cruciaal voor het behalen van de doelstelling en vooral om gemotiveerd te blijven.

Personal Trainer (PT): Megafitness Delft werkt met zelfstandig Personal trainers. Met jouw Persoonlijke Trainer wordt een duidelijk (langere termijn) plan opgezet. Jouw persoonlijke trainer motiveert, begeleid, corrigeert en creëert jouw persoonlijke schema, geeft je voedingsadviezen etc. In een eerste intakegesprek worden reële doelen gesteld. Jouw persoonlijke trainer bekijkt je huidige leefstijl en gezondheid en verricht diverse metingen. Aan de hand daarvan wordt gezamenlijk het persoonlijke begeleidingstraject uitgestippeld; dit kan zowel binnen- als buitentraining zijn. Het tarief dat je hiervoor betaalt spreek je met jouw persoonlijke trainer af op basis van het samengestelde programma. Voor meer info en/of het maken van een afspraak kan je bij de baliemedewerker terecht.

Personal Training wordt in onze club echter ook mogelijk gemaakt voor 2 tot ca. 8 personen. Je deelt gezamenlijk de kosten. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: je realiseert jouw trainingsresultaten!

Maak vandaag nog een afspraak! Kijk in de linkerkolom naar een overzicht van onze Personal Trainers.

Mega Fitness Delft: de meest veelzijdige sportschool van Delft en omgeving op het gebied van Fitness, Spinning, kracht, cardiofitness en groepstraining. Mega Fitness Delft maakt sport en fitness voor iedereen betaalbaar en toegankelijk.