Personal Coaching & Training


Begeleiding in de fitness staat bij Mega Fitness Delft voorop. Op basis van de ambities kan worden bepaald hoe de begeleiding moet worden ingevuld. Is dat instructie, een Clubcoach of toch een Personal Trainer?

Een goede en vooral professionele begeleiding is cruciaal voor het behalen van de doelstelling en vooral om gemotiveerd te blijven.

Mega Fitness Delft kent de volgende vormen van begeleiding:

  1. Basistraining/instructie: heb je nog nooit aan fitness gedaan? De basistraining inclusief instructie is voor nieuwe leden inbegrepen. Er is altijd een ervaren fitnesstrainer op de vloer aanwezig om u de basislessen voor fitness naar zelfstandige training aan te leren. Ieder vervolgschema plus instructie ontvangt je vervolgens tegen een gering bedrag.
  2. (vervolg)Schema: wil je een vervolg op de basistraining of een eigen trainigsschema? Dan kan je met de fitnesstrainer nieuwe doelen stellen, die dan een nieuw fitnessschema voor u maakt. Ieder vervolgschema ontvang je tegen een gering bedrag. Hiermee bereik je een beter resultaat en blijf je extra gemotiveerd. Het totale programma wordt uitgelegd, waarna je weer zelfstandig je training kunt voortzetten. Op deze manier kan je zelf bepalen wanneer en hoe vaak je van schema wilt veranderen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kan je bij de baliemedewerker of de fitnesstrainer terecht.
  3. Personal Fitness-coach: heb je een duidelijk doel voor ogen en heb je daar wat extra hulp bij nodig, heb je een blessure gehad of een lichamelijke aandoening, heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Dan is één op één training met de fitnesstrainer, die als persoonlijk trainer/Clubcoach aan je verbonden blijft, de ideale uitkomst. Hij/zij heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van fitness en beweging en kan je heel specifiek, doelgerichte training en adviezen geven. Voor de PT-light betaal je bij Megafitness Delft slechts € 30,- per training. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kan je bij de baliemedewerker of de fitnesstrainer terecht.
  4. Personal Trainer (PT): Megafitness Delft werkt met zelfstandig Personal trainers. Met jouw Persoonlijke Trainer wordt een duidelijk (langere termijn) plan opgezet. Jouw persoonlijke trainer motiveert, begeleid, corrigeert en creëert jouw persoonlijke schema, geeft je voedingsadviezen etc. In een eerste intakegesprek worden reële doelen gesteld. Jouw persoonlijke trainer bekijkt je huidige leefstijl en gezondheid en verricht diverse metingen. Aan de hand daarvan wordt gezamenlijk het persoonlijke begeleidingstraject uitgestippeld; dit kan zowel binnen- als buitentraining zijn. Het tarief dat je hiervoor betaalt spreek je met jouw persoonlijke trainer af op basis van het samengestelde programma. Voor meer info en/of het maken van een afspraak kan je bij de baliemedewerker terecht.

Personal Training wordt in onze club echter ook mogelijk gemaakt voor 2 tot ca. 8 personen. Je deelt gezamenlijk de kosten. Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: je realiseert jouw trainingsresultaten!

Maak vandaag nog een afspraak! Kijk in de linkerkolom naar een overzicht van onze Personal Trainers.

Mega Fitness Delft: de meest veelzijdige sportschool van Delft en omgeving op het gebied van Fitness, Spinning, kracht, cardiofitness en groepstraining. Mega Fitness Delft maakt sport en fitness voor iedereen betaalbaar en toegankelijk.