Maak nu kennis met het Mega 4E Circuit:

Mega 4E-Circuit: Uniek in Delft!

Heb je weinig tijd en ben je op zoek naar een manier om fitter of slanker te worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maak dan kennis met Mega 4E-Circuit! Meld je aan voor een gratis proefsessie.

Wat is Mega 4E-Circuit?

Mega 4E-Circuit is een afwisselend oefenprogramma op acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen. Deze toestellen zijn afgestemd op jouw persoonlijke instellingen en voorkeuren. Alle instellingen en traininghistorie worden opgeslagen. Het trainingsniveau wordt na een aantal trainingen automatisch aangepast.

-korte intensieve training, kost weinig tijd en dus makkelijk in te passen;

-makkelijk toe te passen voor veel doelgroepen; 

-afwisseling in training;

-bijhouden van je voortgang.

Voordelen van Mega 4E-Circuit

  • Volledige training in slechts 30 min.
  • Slechts 2x week trainen, meer spieropbouw in minder tijd
  • Stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
  • Veilige vorm van fitness, je kunt niets fout doen.
  • Snel, efficiënt en resultaat gericht

Waarom trainen op Mega 4E-Circuit?

Trainen op Mega 4E-Circuit is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt Mega 4E-Circuit diverse fysieke klachten (bijv: rug, nek, schouders) tegen te gaan. Je sport individueel, maar toch in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau. Je start op het tijdstip dat  jou het beste uitkomt.

Probeer het zelf met een Gratis Proefsessie

Dit is je kans. Meld je hier aan voor de gratis proefsessie en probeer Mega 4E-Circuit vrijblijvend uit. Zo kun je de werking van Mega 4E-Circuit zelf beleven.