AEROBIC BASICS

Gewoon weer lekker terug naar de basis met Aerobic Basics. Geen moeilijke bewegingen en sprongen. Lekker genieten van de workout!

BODYFORM

Wat is BodyForm? Een nieuwe uitdagende les. Core-, krachttraining en uithoudingsvermogen worden afgewisseld d.m.v. eenvoudige, maar uitdagende bewegingen op leuke muziek.

Veel fun en geen moeilijke pasjes. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals elastieken, banden, kleine gewichtjes etc. Door de variatie is het een zeer afwisselende en intensieve les die door iedereen goed te volgen is.

YOGA

Yoga voor Strenght and Flexibility


Wil jij ook het beste uit jezelf en je training halen? Voeg dan Yoga aan je programma toe! Yoga houdt je gewrichten en spieren soepel en veerkrachtig en is daarmee een prima aanvulling voor je sportbeoefening.

De adem, wat een belangrijk onderdeel is van de les, ondersteunt de asana's ( houdingen) waardoor je ook nog eens een goede ademtraining krijgt.

De les is op basis van hatha yoga, wat wil zeggen dat houdingen gedurende een aantal ademhaling aangehouden wordt. Aan het einde van de les is er tijd voor je ontspanning, zodat je uitgerust en met een fris hoofd naar huis gaat.

Kom eens langs voor een proefles!

SPINNING/HIT CYCLING

Indoor Spinning bij Mega Fitness is met Hit-Cycling nog nooit zo persoonlijk geweest!


Trainen binnen jou optimale hartslag en een overzicht krijgen van jouw les op de mail is nu mogelijk! Je traint met de hele groep, ieder in zijn eigen zone/niveau en samen probeer je alles uit je les te halen. Je progressie kan je zien in je mail en zo weet je dus precies hoe het gaat en waar je nog aan kan werken.

Het enige dat je nodig hebt is de Polar hartslagband H7.