Verse groente, fruit, vlees en vis vormen de gezonde basis van ons voedingspatroon.

Een gezonde leefstijl, voor een gezonde basis.

Een gezonde leefstijl moet in jouw dagelijkse leven passen. Lekker eten maar vooral ook praktisch en haalbaar. Stap voor stap werken naar een optimale gezondheid op jouw tempo.

Mega Fitness Delft heeft een voedingsplan ontwikkeld en maakt hierbij gebruik van verschillende programma's zoals '30 dagen voedingsprogramma',  Body-Support, Sportvasten etc. Hiermee helpen wij je naar het vinden van de juiste leefstijl die bij jou past. Daarbij wordt rekening gehouden met o.a. Glute-intolerantie, Lactose-intolerantie, diabetes, gebruik van medicijnen etc. Ook wordt er gebruik gemaakt van de samenwerking met diverse dieëtisten, therapeuten en niet te vergeten onze eigen Coaches en Personal Trainers, ieder met zijn/haar eigen specialisme.

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig en geniet van eten zoals het bedoeld is. 

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Onze coaching werkt efficiënt, bespaart tijd en berekent de individuele energiebehoefte, compleet met duidelijke weekmenu's en boodschappenlijsten. Zo weet je precies welke boodschappen je in huis moet halen.

Nu ook met een handige App op je mobiel, iPad of tablet, zodat je het altijd kunt inzien en bijwerken.

 

Nu ook met handige App op je mobiel of tablet.

 

Voorbeeld dagmenu